Nieuws
Home -  Nieuws

Toeristische Autorally op 6 oktober

5
Sep

Het Koerskaffee organiseert in samenwerking met Stad Roeselare en het Koersmuseum op zondag 6 oktober haar eerste toeristische autorally.

We willen benadrukken dat het evenement open is voor alle types wagens: oldtimers, sportwagens, limousines, kevers, 2pk’s. Dit maakt het evenement des te aantrekkelijker voor het publiek op het Polenplein en in de binnenstad

We hebben een volledig dagprogramma met een adembenemend parcours voor jullie uitgestippeld. ‘s Voormiddags doen we het noorden van de provincie West-vlaanderen aan en ‘s namiddag gaat het richting Zuid-West-Vlaanderen. We koppelen onze rally aan een vrijblijvende wedstrijd met mooie prijzen.

Het programma:

  • 08:30 – Aankomst op het Polenplein
  • 09:30 – Vertrek voor de eerste route met praktische proef
  • 12:00 – Lunch in de grote zaal van het Koersmuseum
  • 14:00 – Vertrek voor de namiddagrit
  • 17:00 – Aankomst op het Polenplein

De all-in deelnameprijs bedraagt 180 euro per wagen met twee personen: inclusief ontbijt, lunch, diner, drie drankbonnetjes per persoon, rallyplaat, roadbook en goodiebag.

Het aantal deelnemers zijn beperkt en inschrijvingen kunnen gebeuren via dit inschrijvingsformulier op de website van onze partner Billo.

We kijken er met onze voltallige ploeg naar uit om jullie massaal te mogen verwelkomen als coureur en als toeschouwer.

Wil je ons graag helpen om het evenement kenbaar te maken bij je vrienden en kennissen? Dan kan je hen uitnodigen voor het Facebook evenement.